Neprehliadnite

Golfový klub Malá Ida: Klubový program na rok 2021

 

Malá Ida je jedna z najzaujímavejších rezidenčných oblastí v okolí Košíc. Obec vzdialená 7 kilometrov od Košíc má potenciál stať sa vyhľadávaným miestom pre golfových nadšencov. Golfový areál sa nachádza v blízkosti medzinárodného letiska Košice-Barca.

Nové deväťjamkové ihrisko v Malej Ide pri Košiciach má rozlohu 30 hektárov. Ihrisko v nádhernej prírodnej scenérii charakterizujú široké ferveje, veľké gríny s variabilným rozmiestnením jamiek, pričom je spestrené vodnými plochami a ramenami potoka.

V Golfovom klube Red Fox Malá Ida pravidelne pripravujú kurzy golfu pre záujemcov o golf a aj iné aktivity na prilákanie nových golfistov. Predovšetkým sú to kurzy zelených kariet pod vedením head PRO trénerky Sandry Jantovej.

V Malej Ide sa každoročne počas letných prázdnin organizuje detský kemp a takisto deti majú možnosť pravidelne chodiť na detské tréningy. K našej organizácii patria aj detské turnaje a takisto spolupráca s SKGA. Seniorom pomáhajú pri zostavovaní tímov na seniorské majstrovstvá.

-jj-, SKGA

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv