Neprehliadnite

Women´s Golf Day 2021: Po šiesty raz Ženský deň golfu na Slovensku

 

Ženský golfový deň bude tento rok už po 6-krát a to 1. júna 2021. Je to akcia, ktorej cieľom je zapojiť do golfu čo najviac dievčat a žien v akomkoľvek veku – lebo s golfom sa dá začať v akomkoľvek veku.

WGD je štvorhodinová globálna akcia, na ktorej ženy a dievčatá môžu skúsiť golf prvýkrát v živote, na ktorej si už aktívne golfistky môžu zahrať a podporiť nové adeptky tohto nádherného športu. Zapojiť sa môže hociktoré golfové ihrisko, minigolfové ihriská. Súčasťou WGD sú aj sprievodné akcie, napr. módne prehliadky, predstavenie golfových produktov, občerstvenie, … medze sa nekladú. WGD je fantastická príležitosť pre dievčatá a ženy, ktoré chcú začať s golfom a užiť si pritom aj zábavu. Je to najrýchlejšie sa rozširujúca ženská rozvojová iniciatíva. A tešiť nás môže, že je golfová!

Tento rok sa rozhodli podporiť WGD aj dvaja noví sponzori: Titleist ako oficiálny dodávateľ golfových loptičiek a FootJoy ako oficiálny dodávateľ golfovej obuvi. Spolu, WGD, Titleist a FootJoy , sa budú snažiť zapojiť čo najviac dievčat a žien do hrania golfu. Od r. 2016, keď sa WGD konal prvýkrát, sa zapojilo viac ako 900 golfových ihrísk v 68 krajinách a s golfom sa oboznámili tisícky žien, pre ktoré sa golf stal súčasťou ich životného štýlu. Elise Gaudet, zakladateľka WGD, hovorí, že vďaka sponzorom ako sú Titleist a FootJoy , WGD bude naďalej rásť. Medzi podporovateľov WGD patria napr. USGA, The R&A, Sky Sports, European Tour, PGA of America, Medzinárodná golfová federácia, LET, LPGA, PGA Tour, Annika Foundation. A samozrejme Slovenská golfová asociácia!!!

Čo plánujú jednotlivé ihriská pre dámy tento rok?

Ženský deň golfu vo WELTENE – 31. mája 2021 (pondelok) o 10.00 hod.

Do celosvetového podujatia s prvýkrát rozhodol zapojiť aj GC Welten. Priveďte preto svoju priateľku, kolegyňu, susedu či rodinnú príslušníčku, aby sme spoločne spoznali, čo je úžasné na športe zvanom golf.

Dress kód: červená (napr. tričko, nohavice, šilt, rukavička či topánky) v kombinácii s bielou.

Štartovné: 15 €. V cene je zahrnutý obed (výber z 2 jedál) s nápojom

Prihlasovanie na recepcii: golf@welten.sk alebo : +421 917 094 774.

wgd01

Ženský deň golfu Piešťany – 29. mája 2021 (sobota) o 10.00 hod.

Sobota, bude v Piešťanoch v znamení ČERVENO-BIELEJ. Bude plná pohody a bez stresu z výsledku hry – všetky ceny losujeme zo scorekariet. Golf si môžu prísť vyskúšať i úplné začiatočníčky – od 8:00-10:00 je k dispozícii tréner, ktorý vás s radosťou naučí základy golfu za symbolických 5€.

Dress kód: červená v kombinácii s bielou

Štartovné: 20€ (welcome drink, minerálka do bagu, občerstvenie na halfway, obed na terase po hre, zápis nesúťažného výsledku – dobrovoľné)

Prihlasovanie je možné cez server SKGA alebo na čísle recepcie +421 907 821 374

wgd02

Medzinárodný deň ženského golfu v RED OAK Golf Club – 2.júna (streda) o 13.30 hod.

Pri príležitosti Medzinárodného dňa ženského golfu sme si pripravili poobedné podujatie, ktoré sa bude konať 2. júna 2021 na ihrisku RED OAK.

Dámy sa môžu tešiť na pestrý program. Spoločne to odpália welcome drinkom, bude nasledovať turnaj na 9 jamiek s postupným štartom. Počas turnaja bude pre negolfistky zabezpečený program v podobe lekcie golfu s klubový trénerom. Dámy sa môžu tešiť aj na líčenie, tombolu ochutnávky vín počas celej akcie a skvelú večeru po hre.

Prihlasovanie je možné cez server SKGA alebo cez mail info@redoakgolf.sk

wgd03

Ladies Golf Day v Black&White Golf Resort, v Bernolákove – 30. mája 2021 (nedeľa) o 10.00 hod.

Dovoľujeme si Vás pozvať na deň strávený na golfe. Je venovaný všetkým dámam, ktoré by si radi vyskúšali túto krásnu hru a na podporu ženskej golfovej komunity v našom golfovom rezorte. Priveďte svoje kamarátky. Negolfistkám sa bude venovať naša skúsená PRO Trénerka.

Golfistky si spolu môžu zahrať 9/18 jamiek Park za špecialnu cenu (od 18eur) v tento deň v spoločných flightoch od 14:00. Zúčastnené dámy budú mať navyše zvýhodnenú cenu počas celého dňa na chutný obed na terase v Atriu v Theresia Chateau.

Záujem prosím nahlasujte na marketing@golf.sk alebo na Whats App 0903 558 555

wgd04

Ladies Golf Day v Black&White Golf Resort, v Bernolákove – 30. mája 2021 (nedeľa) o 10.00 hod.

Dovoľujeme si Vás pozvať na deň strávený na golfe. Je venovaný všetkým dámam, ktoré by si radi vyskúšali túto krásnu hru a na podporu ženskej golfovej komunity v našom golfovom rezorte. Priveďte svoje kamarátky. Negolfistkám sa bude venovať naša skúsená PRO Trénerka.

Golfistky si spolu môžu zahrať 9/18 jamiek Park za špecialnu cenu (od 18eur) v tento deň v spoločných flightoch od 14:00. Zúčastnené dámy budú mať navyše zvýhodnenú cenu počas celého dňa na chutný obed na terase v Atriu v Theresia Chateau.

Záujem prosím nahlasujte na marketing@golf.sk alebo na Whats App 0903 558 555

wgd05

Womens Golf Day 2021 Trenčín – 1. júna(utorok) o 14.00 hod v areáli Hoss Sport Center

Chceme Vás srdečne pozvať na WGD2021 v Trenčíne a budeme veľmi radi, ak sa zúčastnia nielen skúsené hráčky golfu, ale aj vaše kamarátky, či úplné začiatočníčky, ktoré sa s golfom ešte nikdy nestretli, sú u nás srdečne vítané. Radi vás uvidíme v našom areáli v čo najvyššom počte.

Program dňa bude nasledovný:

14.00 – 14.30 Príchod a privítanie

14.30 – 16.00 Golfový tréning pod vedením profesionálneho golfového trénera

16.00 – 18.00 Turnaj pre hráčky golfu na 9 jamiek

18.30 – 19.00 Vyhodnotenie a odovzdanie cien pre všetky účastníčky

14.00 – 19.00 VITADU program

Počas celého programu budú v areáli odborníčky na zdravý životný štýl zo spoločnosti VITADU a budete mať jedinečnú možnosť vyskúšať si špeciálny systém InBody, ktorý používajú profesionálni športovci, na profesionálnu diagnostiku svojho tela. Všetko podstatné Vám na mieste vysvetlia milé odborníčky z VITADU. Hrací poplatok za turnaj je za symbolické 1€ a štartovné je dobrovoľné.

wgd06

Womens Golf Day 2021 v Skalici- 1. júna(utorok)

Pri príležitosti Women s Golf Day sme sa rozhodli pripraviť akciu pre všetky dámy, ktoré rady hrajú golf. Počas dňa si môžu u nás zahrať za 1 + 1 zdarma a každá dostane darček.

wgd07

Women´s Golf day v Hrubej Borši -1.júna(utorok)

K príležitosti Women’s Golf Day 1.6.2021 (utorok) pripravujeme v našom klube rovno dva turnaje.

Prvý, Women’s golf day special sa bude konať na majstrovskom ihrisku u nás v Hrubej Borši. Na ženy nečlenky čaká zvýhodnené fee + štartovné – 50€. Počas celého dňa platí červený dress code!

Druhý, Lady’s first hit sa bude konať na public ihrisku, našej 9 jamkovej akadémií, kde radi privítame aj začiatočníčky. Pred hrou ich bude čakať menší tréning – predstavenie golfu na našich tréningových plochách a rovnako zvýhodnené fee + štartovné za 15€. Cena zahŕňa aj zapožičanie golfových palíc, golfový tréning, hru na ihrisku, minerálku, kávu, kdert a obed po hre (výber z dvoch jedál – mäsité alebo vegetariánske).

Počas celého dňa sa bude podávať Aperol Spritz a nápoje od HAMSIK Winery. Do tretice nás čaká obnovenie Slovenskej dámskej golfovej asociácie. 🙂

-jj-, SKGA

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv