Neprehliadnite

Waleský futbalista Bale koketuje s kariérou profesionálneho golfistu

 

Hviezdny futbalista Gareth Bale údajne koketuje s kariérou profesionálneho golfistu. Waleský reprezentant, ktorý v týchto týždňoch štartuje na majstrovstvách Európy, je hráčom Realu Madrid, ale naposledy hosťoval v Tottenhame Hotspur.

Musí sa to stať, ale stane sa tak až po EURO 2021. Viem, čo robím, spôsobí to chaos, až to poviem oficiálne. Teraz ale nemyslím na nič iné, než na Wales,“ naznačil Bale v rozhovore pre Sky Sports. Podľa ostrovných médií má o vysokého krídelníka záujem Manchester City aj Manchester United a FC Liverpool, ale zmluvu má ešte platnú na San Bernabeu.

Ďalšie britské zdroje uvádzajú, že Bale chce dokonca údajne požiadať vedenie „bieleho baletu“ o predčasné vyplatenie polovice kontraktu vo výške 15 miliónov libier, aby sa mohol naplno venovať golfu. Bale, ktorý má handicap okolo nuly, si dokonca pred pár rokmi nechal na svojom pozemku pri dome postaviť repliky tri legendárne trojpárové jamky – dvanástku z Augusta National, Postal Stamp z Royal Troon a ostrovnú sedemnástku z TPC Sawgrass.

Svojho času najdrahší futbalista na svete Gareth Bale odohral poslednú sezónu v Tottenhame, kam ho zapožičali z madridského Realu. Na San Bernabeu si nepadol do oka s trénerom Zinedine Zidanom a častejšie zahrieval lavičku náhradníkov, než se dostával na futbalový trávnik. S londýnskymi kohútmi sa 31-ročný Velšan rozlúčil vo veľkom štýle – dvoma gólmi prispel k víťazstvu v poslednom dueli sezóny proti Leicesteru a celkovo v 20 zápasoch dal 11 gólov.

O túžbe Balea presadiť sa vo svete golfu svedčí aj jeho kontrakt s TaylorMade, ktorý uzavrel tento rok pred niekoľkými mesiacmi. A samozrejme sa s tým pochválil aj na sociálnych sieťach. Jeho vzťah so španielskym futbalovým klubom aj tamojšími médiami je napätý. Napokon, nedávno pózoval s waleskou vlajkou a pod obrázkom bolo napísané presne v tomto poradí: Wales. Golf. Madrid.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv