Neprehliadnite

PGA Tour varuje „zbehov“ do Superligy

 

Vedenie PGA Tour čelí podobnej hrozbe ako nedávno vrcholový futbal a proti nebezpečiu vzniku „golfovej Superligy“ sa ostro vyhradilo. Predstavitelia najprestížnejšieho svetového okruhu hrozia okamžitým vylúčením a doživotným zákazom štartov na svojich akciách, pokiaľ by hráči podľahli zvodom novej nezávislej série a vidine mnohomiliónových zmlúv.

Hroziaca kontroverzia dosť pripomína aprílový pokus dvanástky elitných európskych futbalových klubov založiť nezávislú a uzavrenú Superligu. Projekt po búrlivých protestoch fanúšikov a ostrej kritike hráčov UEFA A FIFA však skončil po 48 hodinách od oznámenia.

Podľa britských médií niektorí elitní golfisti dostali ponuky na kontrakty v hodnote 30 až 100 miliónov amerických dolárov za účasť v súťaži. Plány na jej založení zverejnila vlani britská World Golf Group (WGG). Premier Golf League by mala pozostávať z 18 turnajov ročne pre 48 hráčov. Dotácia na každej akcii by mala byť 10 miliómv USD.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv