Neprehliadnite

Gray Bear Tále: Klubový program na rok 2021

 

Gray Bear je prvé osemnásťjamkové majstrovské golfové ihrisko na Slovensku. Scenéria horského údolia je bohatá na prírodné krásy a jej prirodzenými dominantami sú korytá potokov, skalnaté balvany, mohutné jedle a smreky.

Súčasťou golfového areálu je golfová akadémia Little Bear. Je vhodná aj pre začínajúcich golfistov pod vedením skúsených trénerov. Môžu si vyskúšať a zoznámiť sa s golfom za veľmi prijateľných podmienok. Skúsení golfisti si môžu zdokonaliť krátku hru. Zaujímavosťou je, že akadémia dá hrať z dvoch smerov – aj v reverznom smere.

Atraktívnou novinkou je nočný golf , ktorý ponúka výborný a originálny relax aj vo večerných hodinách. Na golfovom ihrisku v Táloch pôsobia viacerí profesionálni tréneri, u ktorých je kedykoľvek možné absolvovať kurz golfu pre začiatočníkov. Pre deti každoročne organizujú obľúbené detské golfové akadémie.

V roku 2021 sa budú konať v piatich termínoch: turnus: 12. 07. – 16. 07.

turnus: 19. 07. – 23. 07.

turnus: 02. 08. – 06. 08.

turnus: 09. 08. – 13. 08.

turnus: 23. 08. – 27. 08.

Škola golfu – denný golfový tábor trvá od pondelka do piatku od 9:00 do 16:00 hod., je určený pre deti a mládež od 6 do 15 rokov a zahŕňa 3 hodiny výuky golfu denne na cvičných plochách a na akadémii Little Bear. Každé dieťa dostane certifikát o absolvovaní golfovej školy. Golfové palice vám požičiame a deti majú počas dňa k dispozícii desiatu, olovrant a pitný režim. Okrem trénerov na deti dozerajú aj animátorky.

V Táloch spolupracujú so základnou školou Pionierska 2 Brezno, ktorým vytvárajú kvalitné podmienky na golfovo ihrisku. Zaškolili pedagógov telesnej výchovy, ktorí pod vedením miestneho PRO trénera vykonávajú pravidelne výuku golfu v škole v rámci golfových krúžkov a na golfovom ihrisku. Golfový klub Tále organizuje svoje aktivity a podujatia pre všetkých golfistov bez rozdielu pohlavia a vekových kategórií.

Pripravujú tradičnú golfovú túru Zaninoni Grand Prix presented by Glenmorangie, dlhodobú súťaž o hodnotné trofeje a vecné ceny, ktorej súčasťou bude okrem 9 turnajov na Gray Bear aj turnaj v Karlovych Varoch a Mariánskych Lázniach.

-jj-, SKGA

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv