Neprehliadnite

Golfový klub Trnava: Klubový program na rok 2021

 

Golfový klub Golf Trnava založili v roku 2011 za účelom vybudovania golfového tréningového centra. Slávnostný začiatok výstavby bol 21. novembra 2011. Aktuálne sa podarilo vybudovať tréningové zázemie pre nácvik krátkej a dlhej hry s komfortnou sociálnou vybavenosťou.

Súčasťou odpaliska sú kryté kóje pre možnosť tréningu aj za nepriaznivého počasia a automat pre výdaj loptičiek. Atmosféru areálu dotvára príjemné prostredie kaviarničky s možnosťou občerstvenia. Celý areál je prístupný okrem členov golfového klubu aj širokej verejnosti z Trnavy a okolia. Samozrejmosťou je možnosť tréningu pod dohľadom profesionálnych trénerov golfu.

Golfovým začiatočníkom ponúkajú v Trnave úvodné kurzy do golfu, kde sa teoreticky, ale hlavne prakticky zoznámia s golfom. Základný kurz trvá 90 minút a rozšírený 3 hodiny. V Golfovom klube Trnava deti trénujú podľa výkonnosti v skupinách 1–4 krát týždenne. Pre deti aj tento rok pripravujú detské golfové tábory. Tieto tábory sú určené pre deti vo veku od 6 do 12 rokov, pre začiatočníkov ale aj pokročilých golfistov.

Termíny táborov:
Turnus A /12.7 – 16.7. 2021/ – obsadený

Turnus B /9.8 – 13.8. 2021/ – ešte je možné sa prihlásiť

(Viac info nájdete na webe Golftrnava.sk)

Pre nežnejšie pohlavie pripravujú v Golf Trnava dámske tréningy s trénerkou golfu Olinkou a pre seniorov majú k dispozícii kurz, na ktorom sa zoznámia s golfom.

-jj-, SKGA

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv