Neprehliadnite

Black River Golf Resort: Klubový program na rok 2021

 

Black & White Golf Resort Bratislava je unikátnym, verejne prístupným golfovým rezortom. Nielenže bolo v tomto rezorte vybudované prvé 9-jamkové ihrisko na Slovensku (ihrisko Park), ale taktiež je to najväčším golfovým rezortom s 55-timi grínmi a mnohými oceneniami.

Rezort je známy tým, že ponúka štyri ihriská rôznych úrovní, počnúc najľahším ihrisko Park a končiac športovo najnáročnejším ihriskom v Európe, ihriskom Black River. V priebehu celej sezóny je možné prihlásiť sa na kurzy Zelenej karty. Ide o 13 hodín lekcií. Kurzy zelenej karty môžu prebiehať v skupinkách 5 osôb alebo aj pre jednotlivcov.

Počas letných prázdnin plánujú v Black River Golf Resorte detský kemp s rôznymi aktivitami, kde si okrem golfu môžu deti zahrať aj tenis či footgolf. Pre dámy pripravujú Ladies Golf Day 2021.

Seniori majú v Golf Resorte Black River výrazne zvýhodnené ceny členstiev na 12 mesiacov a taktiež zľavy na individuálne poplatky ako napríklad na požičanie autíčka na hru.

-jj-, SKGA

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv