Neprehliadnite

Drive On Championship: Ernstovej tretí titul na na LPGA Tour

 

Golfistka Austin Ernstová vyhrala turnaj Drive On Championship v Oscale a na LPGA Tour si pripísala tretí titul. Po prvý raz po 14 rokoch tak ovládli prvé tri turnaje roku na najprestížnejšej ženskej túre americké hráčky.

Ernstová nadviazala na triumfy sestier Kordových, pričom Jessica uspela v Lake Buena Vista a Nelly v Orlande. Čerstvá šampiónka ovládla ívent Drive on Championship s pätnástimi ranami pod par a náskokom piatich úderov pred krajankou Jennifer Kupchovou. Zinkasovala tak šek na 225.000 amerických dolárov. „Rozdiel oproti predchádzajúcim týždňom bol ten, že som si verila, a to stačilo. Bolo zábavné hrať a vedieť, že si idem pre výhru. Tento pocit som mala po prvý raz,“ uviedla 29-ročná Ernstová, ktorá zaznamenala premiérový titul na LPGA v roku 2014 v Portlande a potom druhý vlani v Arkansase.

V polovici turnaja sa pritom delila o vedenie Nelly Kordová. Mladšia dcéra bývalého československého tenistu Petra Kordu však po nevydarenom víkende skončila na delenom 28. mieste. Staršia sestra Jessica bola ôsma. Na svoj prvý štart na okruhu LPGA v sezóne naďalej čaká česká profesionálka Klára Spilková. Češka sa rovnako ako v Orlande do turnaja priamo nedostala a neuspela ani v pondelkovej jednokolovej kvalifikácii. Aj pre akciu v Carlsbade od 25. marca je zatiaľ len v úlohe náhradníčky.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv