Neprehliadnite

Plány v Golfovom klube Trenčín na rok 2021

 

Ihrisko v Trenčíne vás očarí nielen krásnym výhľadom na majestátny Trenčiansky hrad a rieku Váh, ale aj nezabudnuteľným zážitkom z hry na ihrisku. Golfové ihrisko mestského typu navrhli a vytvarovali najlepší odborníci v tejto oblasti.

Trenčianske 9-jamkové ihrisko je ideálnym miestom pre golfových začiatočníkov, vylepšenie krátkej hry pre skúsenejších golfistov, ale hlavne rodinným ihriskom v uvoľnenom a priateľskom prostredí. Golfový klub Trenčín plánuje v roku 2021 zorganizovať Dni otvorených dverí golfu pre všetkých, ktorí už dlho váhajú, či a kedy golf vyskúšať po prvýkrát.

V golfovej klubovni v Trenčíne sa budú konať pravidelné akcie na popularizáciu golfu a prednášky na tému golf, ktorých cieľom bude priblíženie pravidiel a etiky golfu. Pre malých golfistov – juniorov chystajú v Trenčíne v lete dva celotýždňové golfové tábory. Dámy, golfistky, aj negolfistky – tešiť sa môžete na celoročné turnaje so skvelými sprievodnými akciami, na ktorých nebude chýbať líčenie či predstavovanie rôznych produktov a pod.

Dámy, strávite príjemný deň na ihrisku a v skvelej spoločnosti. Všetky ste vítané! Pre seniorov bude golfový klub Trenčín tohto roku organizovať špeciálnu seniorskú túru v klube, špeciálne tréningové programy pre seniorov, či Dni seniorov. Na golf nie je nikdy neskoro!

-jj-, zdroj: SKGA

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv