Neprehliadnite

Penati Golf Resort: Klubový program na rok 2021

 

Penati Golf Resort vyrástol na Záhorí, v Šajdíkových Humenciach neďaleko mesta Senica. Nachádza sa uprostred borovicových lesov, na pôde posiatej bielymi piesočnými dunami. Okrem 36-jamkového golfového rezortu svetových parametrov ponúka aj pestré možnosti na relax, aktívny oddych a na kvalitné trávenie voľného času.

Penati sa postupne stalo skutočným rajom pre aktívnych hráčov golfu aj pre členov ich rodín, priateľov a všetkých, ktorí radi spoznávajú nových ľudí a vyznávajú aktívny a zdravý životný štýl. V rámci aktivít na prilákanie nových golfistov pripravujú v tejto sezóne kurzy golfu pre záujemcov o golf a aktivity ako je napríklad „Záhorie hrá golf“. Cieľom tohto tréningového cyklu je najmä oslovenie nových hráčov z okolia Záhoria. Všetci sú pozvaní. Príďte objaviť čaro golfu!

Pre deti a malých golfistov pripravujú v Penati všeobecné golfové kempy USKIDS a výkonnostné golfové kempy Petr Mruzek Golf Camp. Dámy sa môžu tešiť na Penati Ladies Day, ktorý máme tento rok naplánovaný na 5. júna. V prostredí voňavých borovíc nezabúdajú ani na seniorov. Penati Senior Tour sa bude hrať aj tento rok. Dátum organizátori ešte upresnia v dostatočnom predstihu. Na všetkých hráčov, či už tých, ktorí k nám chodia pravidelne, ale aj tých nových, sa v Penati nesmierne tešia!

-jj-, zdroj. SKGA

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv