Neprehliadnite

Green Resort Hrubá Borša: Klubový program na rok 2021

 

Ihrisko v Hrubej Borši je výnimočné svojou rozmanitosťou napriek tomu, že je postavené v relatívne rovinatej oblasti. Privezená pôda však umožnila vytvoriť na zdanlivo nudnej a jendotvárnej ploche množstvo zvlnení a prevýšení.

Čaro ihrisku dodáva aj lužný les, v ktorom je posadených čiastočne či úplne až osem jamiek. Rozmiestnením odpalísk, prekážok a šírkou fervejí je veľmi príjemne na hranie z predných odpalísk, no dĺžka ihriska z čiernych odpalísk z neho robí test aj pre najskúsenejších hráčov. Golfový klub Hrubá Borša každoročne pripravuje obľúbený začiatočnícky kurz „Štart karta“. Ide o dvojhodinový začiatočnícky kurz, kde sa nováčikom vysvetľujú základné pravidlá golfu, golfová etiketa a základy golfovej hry.

Po absolvovaní kurzu „Štart karta“ si osvojíte základné pravidlá golfu a pojmy ako putt, chip alebo full swing vám už nebudú cudzie. Každoročné mimoriadne obľúbené podujatie je „naŠTARTuj nového golfistu!. Úspešná séria Texas scramblov, v ktorých súťažia dvojice v zostavách golfista a úplný negolfista. Negolfista môže tak okúsiť turnajový golf na Public ihrisku. Samozrejmosťou sú špeciálne upravené niektoré pravidlá pre negolfistov. Golfový klub Hrubá Borša okrem toho plánuje aj množstvo workshopov, Deň otvorených dverí, či Národný deň golfu.

Pre detských golfistov sa chystá aj tento rok v Hrubej Borši denný letný tábor, ktorý bude po novom vo vedení trénera Jakuba Hrbáňa. Obľúbený Women´s golf day nebude chýbať ani tento rok! Špeciálny vyčlenený turnaj pre ženy, na ktorom vás, dámy, budú čakať akcie ako napríklad líčenie a aj rôzne prekvapenia a darčeky. Pre dámy pripravujú okrem toho aj farebné turnaje, kde budú mať možnosť ukázať svoje farebné outfity. Na všetkých golfistov ale aj negolfistov sa v golfovom klube Hrubá Borša náramne tešia!

Prečo hrať golf? Golf je rozmanitá hra. Môžete si zahrať sami, ak si chcete od všetkého oddýchnuť, alebo v skupinke ak sa chcete zabaviť s kamarátmi. Môžete si ho zahrať iba tak pre radosť, alebo sa snažiť pokoriť najlepšie skóre. Vyrovnanú partičku si môžu zahrať mladší aj starší, skúsenejší aj tí menej skúsení. Okrem toho, priemerný amatérsky golfista má rád golf kvôli tým pár profesionálnym ranám, ktoré za svoje kolo zahrá. Pridanú hodnotu má aj v týchto časoch koronavírusovej pandémii Covid-19, keďže je to individuálny šport v exteriéri.

-jj-, zdroj: SKGA

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv