Neprehliadnite

LET 2021: Rekordné prize money aj s českou zastávkou

 

Vedenie Ladies European Tour (LET) predstavilo kalendár pre rok 2021. A aj vďaka nadviazanej spolupráci s LPGA je predovšetkým s ohľadom na celkové prize money rekordný. Hráčky si celkovo zahrajú o viac ako 19 miliónov eur, pričom jedna zastávka bude aj v Českej republike.

LET v posledných sezónach doslova bojovala o prežitie a pandémie koronavírusu rozhodne nebola niečim, čo by sérii pomohlo na nohy. Rozhodne však teraz pomohla pomocná ruka od zámorskej LPGA. Najvyššia európska dámska túra tak má v kalendári na tento rok 27 akcií organizovaných celkovo v 19 krajinách. K tomu však ešte treba pripočítať Solheim Cup a samozrejme olympijský turnaj v Tokiu.

Dôležité slovo bude mať ešte situácia s pandémiou koronavírusu Covid-19, ale aj tak to vyzerá na oživenie sezóny LET, ktorej súčasťou bol svojho času aj Slovak Ladies Open na Táľoch. „Sme extrémne nadšení, že môžeme predstaviť rekordný kalendár pre rok 2021 a vyslať dobré správy smerom k našim členkám po ťažkom poslednom ročníku,“ poznamenala výkonná riaditeľ LET Alexandra Armasová.

Ladies European Tour odštartuje v tomto kalendárnom roku v polovici mája v Juhoafrickej republike a vyvrcholí koncom novembra v Španielsku. Do Česka zavíta koncom júna vďaka Tipsport Czech Ladies Open v Beroune. Výraznou novinkou je potom štvordielna The Aramco Team Series, ktorá ponúkne turnaje v New York City, Londýne, Singapure a King Abdullah Economic City, keď sa vždy bude hrať o 830.000 eur.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv