Neprehliadnite

Gainbridge LPGA: Sörenstamovej návrat nevychádza, Spilková v Orlande náhradníčkou

 

Bez Kláry Spilkovej sa koná turnaj LPGA Tour v Orlande. Česká profesionálka vlani na Gainbridge LPGA síce obsadila sympatické ôsme mieste, ale v tomto roku sa medzi 120 štartujúcich nedostala a neuspela ani v pondelkovej kvalifikácii.

Na čele Gainbridge LPGA je po 1. kole Novozélanďanka Lydia Koová so siedmimi ranami pod par. O dva údery za ňou sú Američanka Nelly Kordová a Dánka Nanna Koerstzová Madsenová, víťazka českého turnaja LET na Dýšině z roku 2016.

Po prvý raz po 13 rokoch naskočila do súťažného turnaja na LPGA Tour aj švédska legenda Annika Sörenstamová. Víťazka desiatich majorov má skóre +3 a na 77. mieste zaostáva o ranu za predpokladaným katom.

Pražská rodáčka Spilková sa do turnaja nedostala, pretože je na zozname pre nasadzovanie až na 168. pozícii a v pondelkovej jednokolovej kvalifikácii skončila až na 26. mieste. Medzi náhradníčkami figuruje aj pre ďalší turnaj Drive On Championship za týždeň v Ocale.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv