Neprehliadnite

Tournament of Champions: Thomas uletel, špatný úder a homofóbna nadávka

 

Hviezdny americký golfista Justin Thomas sa ospravedlnil za to, že sa na turnaji na Havajských ostrovoch po nevydarenom údere prezentoval homofóbnou nadávkou na adresu homosexuálov..

Tretí hráč aktuálneho svetového rebríčka si nevhodným výrazom uľavil potom, čo v sobotu minul putt na štvrtej jamke. Thomasov pejoratívny „anti-gay“ výraz zachytili mikrofóny v televíznom prenose a záznam sa rozšíril na sociálnych sieťach.

Je to neospravedlniteľné. Je mi to ľúto. Som dospelý človek a nevidím absolútne žiadny dôvod, aby som takto hovoril. Je to hanba a veľmi sa ospravedlňujem,“ sypal si popol na hlavu Thomas, ktorého správanie zrejme vedenie PGA Tour „ocení“ finančnou pokutou.

Dvadsaťsedemročný americký profesionál Thomas obhajuje na turnaji Tournament of Champions v rezorte Kapalua vlaňajšie prvenstvo a pred záverečným kolom je na delenom piatom mieste štyri rany za vedúcou dvojicou krajanov – Ryan Palmer a Harry English.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv