Neprehliadnite

Tournament of Champions: Jessica Kordová zahrala 60 rán, atakovala Sörenstamovej rekord

 

Americká golfistka Jessica Kordová sa v treťom dejstve na turnaji v Lake Buena Vista na Floride blysla výkonom 60 úderov. Stala sa tak len piatou hráčkou v histórii LPGA Tour, ktorej sa to podarilo.

Mladšia dcéra bývalého československého tenisového reprezentanta Petra Kordu tak s jedenástimi ranami pod par zaostala o dva údery za rekordom elitného okruhu, ktorý v roku 2001 vytvorila švédska legenda Annika Sörenstamová vo Phoenixe, kde zvládla kolo na 58 rán. Jessica Kordová sa vďaka tomu posunula z piateho na druhé miesto pred svoju mladšiu sestru Nelly.

Pred posledným kolom Tournament of Champions stráca dva údery na vedúcu Američanku Danielle Kangovú. „Také dni človek často nezažije, takže si ich musí skutočne vážiť. Musí sa stretnúť fakt všetko,“ uviedla Jessica Kordová. Svojim výkonom obzvlášť potešila otca, víťaza tenisového Australian Open z roku 1998, ktorý v sobotu oslávil 53. narodeniny.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv