Neprehliadnite

Thomas prišiel pre homofóbnu nadávku o sponzora Polo Ralph Lauren

 

Bývalá svetová golfová jednotka Justin Thomas absolvuje povinný nápravný program. Navyše s ním ukončil spoluprácu jeden z jeho prestížnych sponzorov Polo Ralph Lauren. Americký golfista použil homofóbnu nadávku po nevydarenom údere na turnaji Tournament of Champions na Havajských ostrovoch.

Nepomohlo už ani to, že sa zámorský hráč verejne ospravedlnil. „Ich rozhodnutie ma nesklamalo, pretože som ich dostal do hrozne nepríjemnej pozície. Bol som len trochu viac nahnevaný. S ľuďmi od Ralpha Laurena som skvele vychádzal, škoda toho,“ povedal Thomas novinárom pred turnajom European Tour HSBC Championship v Abú Zahí.

Použitie nekorektného výrazu, ktoré zachytili mikrofóny, preberal so všetkými svojimi sponzormi. Dúfa, že ostatní s ním zostanú, keď uvidia, že sa snaží „stať lepším človekom“. Ralph Lauren uviedol, že pokiaľ na sebe golfista zapracuje, môžu sa raz ku vzájomnej spolupráci vrátiť.

To slovo nepoužívam, ale z nejakého dôvodu sa to stalo. Snažím sa prísť na to prečo. Bude to súčasťou toho procesu a toho programu, aby som dokázal nielen sám sebe, ale aj sponzorom a ľuďom, ktorí ma nepoznajú, že som niekto iný,“ uviedol 27-ročný golfista, ktorý je súčasne víťaz 13 turnajov PGA Tour vrátane majoru PGA Championship.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv