Neprehliadnite

NWGA: Spilková vyhrala prípravný turnaj na Floride

 

Golfistka Klára Spilková ovládla trojkolový turnaj regionálnej série National Womens Golf Association (NWGA) v DeBary na Floride.

Pre českú profesionálku to bola súčasť prípravy na elitný okruh LPGA, do ktorého vstúpi koncom februára v Orlandu, kde bola pred rokom ôsma. Spilková v konkurencii 17 hráčok dosiahla po troch dejstvách konečné skóre päť úderov pod par.

Bol to čisto tréning, aby som mala trochu hernej praxe, pretože LPGA pre mňa začína až koncom februára. Dobre som si zahrala, potešil ma výsledok pod par aj forma na úvod sezóny. Každé víťazstvo sa počíta,“ uviedla pražská rodáčka v tlačovej správe.

Najlepšia česká golfistka s olympijskými skúsenosťami sa v USA pripravuje od decembra minulého roku. Prvý tohotoročný štart na prestížnej LPGA Tour má naplánovaný na 25. februára, keď začne Gainbridge LPGA v Orlande. Vlani tam delenou ôsmou priečkou zaznamenala české maximum v najlepšej dámskej sérii.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv