Neprehliadnite

Golf Club Millstätter See

 

Osemnásťjamkové ihrisko má nádhernú polohu. Leží na slnečnej náhornej plošine priamo nad rakúskym jazerom Millstatt.

Nie náhodou je mottom ihriska „Odpáľ s výhľadom na jazero.“ No rovnako dychberúce sú aj výhľady na okolité horské masívy.

Skvelý hostiteľ

Kto bol v Korutánsku a navštívil toto ihrisko nad jazerom, tvrdí, že hráčom golfu tu splnia každé želanie. Napokon, pre atraktívnu polohu, vynikajúce zázemie s príjemným klubovým domom a priateľskou atmosférou si ihrisko Millstätter See viackrát vybrali aj organizátori European Challange Tour.

Ihrisko otvorili v roku 1995 a postavili ho podľa návrhu dizajnéra Paula Hausera. Súčasnú podobu však získalo až po rekonštrukcii, ktorá prebehla v roku 2013. Aj aktuálny dizajn rešpektuje prírodné danosti krajiny a okrem výhľadov na jazero ponúka aj nevídané ticho okolitých hôr. Dráhy nie sú veľmi dlhé a vedú buď slnečnou rovinou, alebo tmavými lesmi. Skôr ako dĺžku si hráči musia strážiť presnosť.

Ak nemyslíte dopredu a podceníte manažment hry, skončíte v jazerách alebo v priečnych vodách. Dobré skóre si však môžete zapísať do skórkarty až vtedy, ak sa vyhnete nielen vodným nástrahám, ale aj 35 pieskoviskám. Keďže aj ihrisko Millstätter See leží v kopcovitom teréne, odporúčam pre väčšiu radosť z hry vziať si elektrické autíčko.

Dokonalé zázemie

Po skončení hry na vás čaká veľmi príjemný klubový dom so slnečnou terasou, odkiaľ je panoramatický výhľad na časť ihriska a jazero Millstätter See. Okrem 18-jamkového ihriska nájdete v areáli golfového klubu aj trojparovú akadémiu a kvalitné cvičné plochy. Hrá sa od polovice marca až do polovice novembra.

Text: Ivan Mičko, foto: autor

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv