Neprehliadnite

Cabrera násilník a zlodej? Ex-manželky ho poslali pred súd!

 

Skúsený golfista Ángel Cabrera má vážne problémy. Víťaza dvoch majorov zatkli v Riu de Janeiro kvôli obvineniu z domáceho násilia. Policajti 51-ročného Argentinčana zadržali na základe medzinárodného zatykača. Jeho dve bývalé manželky totiž podali na Cabreru trestné oznámenie kvôli násiliu a vyhrážaniu.

Rodák z Córdoby je víťazom slávneho US Masters z roku 2009, dva roky predtým triumfoval na US Open. Do Brazílie sa uchýlil potom, čo mu v USA skončilo turistické vízum. Od tej doby po ňom pátrali podľa argentínskeho denníku Clarín Interpol.

Bývalým partnerkám vyhrožuje neustále. Z justície a legislatívy si robí srandu, teraz je čas na spravedlnosť,“ uviedol právnik Carlos Nayi, ktorý zastupuje obe ex-manželky. Jedna z nich Cabreru obvinila dokonca aj z krádeže. Argentínske úrady už požiadali o jeho vydanie.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv