Neprehliadnite

„Žralok“ Norman pre Covid-19 opäť v nemocnici

 

Slávneho austrálskeho golfistu Grega Normana museli kvôli nákaze koronavírusom znovu hospitalizovať na Floride. Šesťdesiatpäťročný víťaz British Open z rokov 1986 a 1993 priznal, že Covid-19 ho skolil ako doteraz žiadna iná choroba.

Norman sa pred Vianocami zúčastnil v Orlande na exhibičnom turnaji rodinných dvojíc a test na koronavírus mal negatívny. Následne ale dostal horúčku a trpel bolesťami svalov a kĺbov. V piatok zamieril do nemocnice, odkiaľ sa v sobotu vrátil do domácej izolácie a čakal na výsledok ďalšieho testu. O deň neskôr dlhoročná svetová jednotka opäť putovala opačným smerom.

Dúfam, že toto bude môj posledný príspevok k tejto covidovej ságe. Som späť v nemocnici po pozitívnom teste,“ napísal Norman, prezývaný „Biely žralok“, na instagrame a prezradil, že dostal infúziu a protilátky. „Som na ceste k plnému uzdraveniu,“ dodal. Norman poznamenal, že napriek tomu, že je vo forme a silný a má vysoký prah bolesti, dal mu Covid-19 poriadne zabrať. Do izolácie smeroval aj jeho syn Greg.

Zničilo ma to ako nič iné predtým. Bolesť kĺbov a svalov bola úplne na inej úrovni. Bolesť hlavy bola, ako keby vám do nej niekto mlátil kladivkom a vždy kúsok odlúpol. Svaly mi vypovedali poslušnosť. Potom som stratil chuť, pivo chutnalo hnusne a víno rovnako tak. Občas som mal problémy spomenúť si na mena a názvy vecí,“ opísal svoje komplikácie golfový veterán, ktorý na prvom mieste svetového rebríčka strávil 331 týždňov. Dlhšie trónil len Američan Tiger Woods (683 týždňov).

.-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv