Neprehliadnite

World Tour Championship: Čecha Liesera pripravil Covid-19 o dubajskú odmenu

 

Triumfom na Challenge Tour zariadil historický úspech českého golfu, lenže hneď o prvý z bonusov Ondřej Lieser smoliarsky prišiel. Nemohol totiž využiť pozvánku na prestížny turnaj European Tour v Dubaji, pretože mal v dejisku výborne obsadeného turnaja pozitívny test na Covid-19.

Česká golfová jednotka sa tak ocitla v karanténe a predčasne ukončila životnú sezónu. Turnaj v Dubaji začal v stredu ráno, ale Lieserove meno zo štartovnej listiny na poslednú chvíľku vypadlo. Z rovnakého dôvodu ako český profesionál chýbajú v Spojených arabských emirátoch aj ďalší dvaja golfisti – Francúz Romain Langasque a Angličan Tom Lewis.

To, čoho sa väčšina z nás na turnaji obáva, ma stretlo. V Česku som sa v sobotu testoval s negatívnym výsledkom, žiaľ tu v Dubaji som mal test pozitívny, preto nehrám. Cítim sa však dobre. Mám nariadenú povinnú štrnásťdňovú karanténu. Tým pre mňa žiaľ sezóna predčasne končí,“ napísal Lieser na sociálnych sieťach.

Dvadsaťdeväťročný profesionálny borec v novembri ako prvý český golfista vyhral v Cádize turnaj Challenge Tour. Pred necelými dvoma týždňami opäť v Španielsku, ale na Mallorke, ovládol dokonca aj finále druhej najvyššej série na starom kontinente, ktorú vyhral aj celkovo a pre budúci rok bude štartovať na prestížnej European Tour.

-jj-

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv