Neprehliadnite

„Všadehralovia“ zvolili za najlepšie české ihrisko opäť Ostravice Golf Resort

 

Členovia združenia „Všadehralov“ aj tento rok hlasovali v niekoľkých kategóriách o obľúbenosti českých golfových ihrísk. Golf Resort Ostravice obsadil znovu prvé miesto! „Sme veľmi vďační a vážime si obhajoby víťazstva,“ poveda Jan Kastner, golfový manažér spoločnosti TMR Jan Kastner.

Ostravice nepochybne patrí medzi jedno z najkrajších českých ihrísk. Nájdete ho na severnej Morave pod pohorím Beskýd. Rozloha tohto golfového ihriska priamo zapadá do horskej krajiny a pri hre sa na mnohých jamkách budete kochať krásnymi výhľadmi. Jeden z typických pohľadov z ihriska na na Ostravice, je pohľad na kráľovnú Beskyd a to Lysú horu. Táto rekreačná oblasť je veľmi obľúbená, v okolí nájdete mnoho zaujímavých aktivít.

Do tohtoročného hodnotenia zasiahli tiež nové golfové ihriská Oaks a Dobrouč, celkovo sa do ankety zapojilo 171 členov spolku. Golf Resort Ostravice okrem hlavnej celkovej kategórii obsadila tiež tretie miesto v kategórii „hra“ a „zázemie“. Prvenstvo si právom odnáša v kategórii „príroda“. Na Ostravice si vychutnáte nerušený prírodný zážitok bez akýkoľvek civilizačných ruchov.

Na celkové výsledky hlasovania „Všadehralov“ sa môžete pozerať na www.vsudehralove.cz. Spolok je voľným združením hráčov golfu a je postavený na úplne nekomerčnej báze. Aj preto môžu byť výsledky hodnotenia jeho členov vnímané ako neovplyvnené. Hodnotiť môže každý golfista, ktorý odohral minimálne 60 českých ihrísk.

Ostravice by chceli poďakovať za všetky hlasy a podporu v tejto ankete. Je to pre nás hnací motor, ktorý nás ženie stále dopredu. Vďaka Vám vieme, že ste u nás spokojní a naše snaha a usilovná práca všetkých dáva zmysel. Veľmi si toho vážime a sme pripravení urobiť maximum pre ďalšiu sezónu!“ dodal Kastner za spoločnosť Tatry Mountains Resorts, ktorá aktuálne združuje už 4 golfové ihriská.

K partnerstvu s Ostravicami, Kaskádou a Olomoucom sa v tomto roku pridala tiež slovenská pohraničná Skalica. Pre ďalšiu sezónu tieto ihriská zopakujú obľúbené spoločné produkty, ako sú napríklad Golfová Sezónka, alebo plnohodnotné členstvo TMR s neobmedzenou hrou na všetkých ihriskách.

Vianočný TIP: nakupujte golfové vianočné dary jednoducho a on-line tu.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv