Neprehliadnite

Volunteers of America Classic: Kerrová mala nehodu na autíčku, museli ju ošetrovať

 

Nepríjemné spomienky bude mať na tohtoročný turnaj LPGA v Texase golfová šampiónka a expertka stanice Golf Channel Cristie Kerrová. Pred druhým kolom mala vážnu nehodu na golfovej bugine, po ktorej musela zamieriť so svojim kedíkom na pohotovosť, kde strávila dlhé hodiny.

O celom incidente sa toho zatiaľ príliš nevie, pretože samotná dvojnásobná major víťazka, ktorá na LPGA Tour ovládla už 20 turnajov, sa k tomu nevyjadruje. Kerrová zahrala prvé kolo na Volunteers of America Classic jednu ranu nad par. Do toho druhého mala vstúpiť v piatok skoro ráno, na prvé týčko už ale nedorazila. Vybúrala sa totiž so svojim golfovým autíčkom.

Od začiatku sa na sociálnych sieťach a internete šírili správy o „vážnych zraneniach“, ktoré čiastočne potvrdil pre Golfweek jej manžel Erik Stevens. Uviedol, že jeho žena mala ešte za tmy nehodu v Old American Golf Clube. Spoločne so svojim kedíkom Mattom Gelczisom, ktorý bol podľa všetkého tiež v bugine, následne strávila niekoľko hodín na pohotovosti, kde jej lekári museli pred odpoludňajším prepúšťaním ošetriť viacero vážnych zranení.

Golf Channel už v sobotu písal o poranených rebrách, kolene a ruke. Stevens následne povedal pre Golf Digest, že „našťastie podľa predbežných lekárskych vyšetrení nedošlo k žiadaným zlomeninám.“ Samotná 43-ročná Američanka sa k incidentu zatiaľ nevyjadrila. Určitým povzbudením pre jej fanúšikov tak bolo, keď začala v nedeľu popoludní aspoň tweetovať. O svojom zranení však neuviedla žiadne podrobnosti.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv