Neprehliadnite

US Women´s Open: Čakanie na prvý major titul pokračuje, Nelly Kordová neprešla katom

 

Bola jednou z najväčších favoritiek tohtoročného US Women’s Open, na ktorom sa očakávalo, že zaútočí na svoj prvý major. Namiesto toho má Nelly Kordová cez víkend voľno, v Champions Golf Clube totiž neprešla katom. Vo vedení o tri rany je se skóre -7 v polovici turnaja Japonka Hinako Šibunová.

Mladšia ze sestier Kordových, ktorých otec Peter je bývalý československý tenista, má na svojom konte v 22 rokoch už tri tituly na LPGA Tour, avšak na ten premiérový z kategórie major však stále čaká. Teraz je však už jasné, že v kalendárnom roku 2020 sa ho nedočká.

Na ANA Inspiration pritom bola blízko, v play-off ale nestačila na Mirim Lee. Na Women’s British Open skončila delená štrnásta, Evian sa v tejto sezóne nekonal a z KPMG Women’s PGA Championship odstúpila po prvom dejstve.

Od tej doby si kvôli poranenému chrbtu dala dva mesiace pauzu a v tomto týždni chcela prežiť veľký comeback na majore pod taktovkou USGA. Namiesto toho ale po dvoch kolách za 73 úderov a s celkovým skóre +4 sa do finálových kôl neprebojovala. Za hranicou katu zaostala o ranu a zvyšok turnaja bude sledovať spoza špagátov.

Ešte o jeden úder horšie skončila Lexi Thompsonová, ktorá na US Women’s Open, kde mala premiéru už pred štrnástimi sezónami ako 12-ročná, neprešla katom po prvý raz od roku 2011. Predčasne na turnaji skončili okrem iného aj Rose Zhang (+4), Sung Hyun Park (+6), Morgan Presselová (+9) alebo Angela Stanfordová (+12).

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv