Neprehliadnite

Účasť fanúšikov ohrozená aj v budúcom roku, v Torrey Pines bez divákov

 

Všetko nasvedčuje tomu, že minimálne aj v úvode kalendárneho roku 2021 sa budú musieť profesionálni golfisti na PGA Tour zaobísť na súťažných turnajoch bez prítomnosti divákov. Niektorí zámorskí organizátori o tom radšej hovoria nahlas už s výrazným predstihom.

Už v tejto sezóne sa niektoré akcie PGA Tour rozhodli privítať aspoň obmedzený počet fanúšikov, väčšina je ale stále za „zatvorenými dverami“. Aspoň časť priaznivcov sa od júnového reštartu PGA Tour dostala na ihrisko zatiaľ len na Bermuda Championship a Vivint Houston Open. Inak majú hráči aj diváci zatiaľ smolu, rovnako na tom bol napríklad preložený US Masters, alebo tento týždeň turnaj v Mexiku.

Tretím podujatím, ktorý fanúšikov aspoň v obmedzenom počte privíta, bude Turnaj šampiónov na Havajských ostrovoch, prvej akcie zámorskej série v roku 2021. Odborníci predpokladajú, že v komornej atmosfére sa odohrá väčšina turnajov na Západnom pobreží v tzv. West Coast Swingu. Už teraz je jasné, že to bude platiť pre Farmers Insurance Open v Torrey Pines.

Uvedomili sme si, že Covid-19 by si vyžadoval veľké zmeny v prípravách naše každoročné akcie. Bezpečie všetkých spojených s Farmers Insurance Open je našou hlavnou prioritou,“ povedal okrem iného Marty Gorsich za organizátorov akcie, ktorá sa uskutoční od 28. do 31. januára. Hneď v ďalšom týždni sa v Arizone uskutoční populárny WM Phoenix Open, na ktoré každoročne dorazí do TPC Scottsdale stovky tisíc fanúšikov.

Budúci rok to tak nebude, ale desiatky možno až stovky sa na ihrisko dostanú. „Naše ‚Open pre ľudí‘ by bez fanúšikov nebolo tým, čím je. Našim cieľom je fanúšikov na turnaji mať. Spolupracujeme s našimi partnermi a plánujeme akciu s menším počtom divákov. Stále to bude prvotriedna akcia, na ktorú bude naša komunita pyšná,“ verí riaditeľ turnaja Scott Jenkins.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv