Neprehliadnite

Na čele medzinárodného golfu je žena, Sörenstamovú zvolili za prezidentku IGF

 

Niekdajšiu hviezdnu golfistku Anniku Sörenstamovú zvolili za novú šéfku Medzinárodnej golfovej federácie (IGF). Švédska legenda má pomôcť golfovému športu v čase, keď sa golf pripravuje na opakované olympijské hry v Tokiu.

Päťdesiatnička Sörenstamová je desaťnásobná víťazka major turnajov a je členkou Svetovej golfovej siene slávy. Na čele IGF nahradila Petera Dawsona, ktorý viedol federáciu 10 rokov a zaslúžil sa o návrat golfu do rodiny olympijských športov. Jay Monahan, komisár PGA Tour vyjadril presvedčenie, že Annika je ideálna osoba na poste novej prezidentky, ktorá má dostatok skúseností a podpory.

Súťaže v ženskom golfe na olympijských hrách v Tokiu by mali začať 29. júla 2021, mužská súťaž sa rozbehne 4. augusta 2021. Golf má zatiaľ garantované miesto v Tokiu 2021 a v Paríži 2024. Veríme, že aj naďalej zostane súčasťou najväčšieho sviatku športovcov.

-jj-, skga

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv