Neprehliadnite

Covid-19: Podľa šéfa PGA Tour nebude očkovanie pre hráčov povinné

 

Vedenie PGA Tour sa pomaly ale iste začína pripravovat na rok 2021. Aj ten bude podľa všetkého z veľkej časti ovplyvnený pandémiou koronavírusu Covid-19, aj keď by už azda nemuselo dôjsť k tak dlhému prerušeniu, pokiaľ vôbec nejakému. Pomôcť má samozrejme tiež očkovanie.

Vďaka nemu by sa mohli v priebehu roka vrátiť na ihrisko okrem hráčov tiež fanúšikovia. Tí zatiaľ majú na väčšine turnajov smolu, výnimky navyše neumožňujú viac ako pár tisíc divákov denne. Začiatkom februára na WM Phoenix Open to bude napríklad 8000 fanúšikov na kolo, v posledných rokoch to pritom boli státisíce…

Teraz sa ešte ťažko predpovedá, ako to nakoniec bude. Povzbudzujú nás novinky ohľadne vakcín. Myslím, že uvidíme pomalé navyšovanie počtu divákov, ale nebudeme to len my, kto bude o tom rozhodovať. Všetky kroky budeme robiť s našimi partnermi a miestnymi komunitami,“ vysvetlil Jay Monahan, šéf PGA Tour.

Podľa Prvého muža PGA Tour ale nebude očkovanie pre hráčov a rozhodcov podmienkou štartu na turnajoch. „Myslím, že očkovanie je voľba. Budeme sa snažiť našich členov čo najlepšie poučiť o očkovaní, o všetkých plusoch a mínusoch. Vždy to ale bude určite na rozhodnutí každého jednotlivca,“ reagoval Monahan.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv