Neprehliadnite

CME Group Tour Championship: Vo finále LPGA triumf svetovej jednotky Ko Jin-Young

 

Finále tohtoročnej LPGA Tour ovládla prvá hráčka sveta Jin Young Ko. Víťazka sa ako jediná dostala na CME Group Tour Championship vo všetkých štyroch rundách pod 70 a so skóre -18 vyhrala jasne o päť úderov.

Američanka českého pôvodu Nelly Kordová o cez víkend nehrala podľa svojich predstáv a skončila delená devätnásta. Ko Jin-Young síce vynechala väčšinu sezóny, napriek tomu sa raduje z celkového víťazstve v money liste. A ďakuje za to svojmu poslednému triumfu, za ktorý zinkasovala 1,1 milióna amerických dolárov.

Celkovo si len na štyroch turnajoch na LPGA Tour zarobila tento rok čiastku 1,667.925 USD. Dlho vyrovnaný súboj o titul pre seba rozhodla 25-ročná Kórejčanka na druhej deviatke nedeľňajšieho finálového kola. Vďaka piatim berdíkom a žiadnemu zaváhaniu si na nej vytvorila rozhodujúci náskok. Práve o päť rán za ňou zaostali Hannah Greenová a Kim Sei-young, štvrtá skončila o ďalší úder späť Mina Harigaeová.

Pokojne aj na triumf mohla po skvelom druhom kole pomýšľať Nelly Kordová, ktorá bola pred víkendom delená piata. V sobotu si však pohoršila o dva údery, ktoré si síce v nedeľu vzala späť, ale na lepšie než delené 19. miesto to v jej podaní so skóre -6 nestačilo. Jesicca Kordová skončila delená tridsiata (-3). Hráčkou roka na LPGA sa stala Kim Sei-Young Kim, Danielle Kangová si odniesla Vare Trophy za najnižšie priemerné skóre z celej sezóny (70.082).

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv