Neprehliadnite

Abu Dhabi HSBC Championship: Na prvom turnaji sezóny aj McIlroy a Thomas

 

European Tour v tomto týždni predstavila svoj kalendár na rok 2021 a hneď v jeho úvode čaká na golfových fanúšikov skutočná bomba. Séria totiž v januári odštartuje akciou Rolex Series v Abú Zabí, na ktorej budú okrem iných štartovať aj hviezdy Rory McIlroy a Justin Thomas.

Európska séria v budúcom roku okrem majorov a turnajov zo série WGC ponúkne tiež kvarteto lukratívnych turnajov zo série Rolex Series, na ktorých sa predstavia ti najlepší hráči sveta. Svoju účasť mesiac pred akciou (21.-24. januára) potvrdili Severný Ír McIlroy a Američan Justin Thomas, aktuálna svetová trojka respektíve štvorka. Budú tak hlavnými hviezdami Abu Dhabi HSBC Championship.

V prípade Thomasa pôjde len o štart na štvrtom turnaji z kalendára European Tour v kariére. Doteraz štartoval len na Alfred Dunhill Links Championship 2013, French Open 2018 a Scottish Open 2019. „Teším sa na svoj prvý turnaj v Abú Zabí. Počul som o ihrisku skvelé veci a keďže to bude prvý turnaj Rolex Series v novom roku, som si istý, že ponúkne silné štartovné pole,“ verí Američan.

To rodák zo severoírskeho Holywoodu hráva v Abú Zabí pravidelne, keď tam už štyrikrát skončil druhý. Na svoje prvé víťazstvo ale McIlroy na populárnom turnaji stále čaká. „Je to vždy pre hráčov skvelá akcia a pre mňa to je skvelé miesto na štart sezóny 2021,“ odkázal ostrovný borec McIlroy.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv