Neprehliadnite

TimberTech Championship: Clarke si otvoril víťazný účet medzi seniormi

 

Takmer celú bradatú dekádu musel čakať Darren Clark na svoj ďalší profesionálny titul. Víťaz The Open z roku 2011 sa konečne dočkal, keď si v nabitej konkurencii na turnaji TimberTech Championship pripísal na konto premiérový triumf medzi seniormi.

Päťdesiatdvaročný golfista zo severoírskeho Dungannonu pôsobí na PGA Tour Champions už dve sezóny. Prvenstvo však ukoristil až teraz na Floride. „V posledných rokoch som mal niekoľko dobrých príležitostí, takže je skvelé konečne niečo vyhrať. Nedrel by som tak tvrdo, pokiaľ by som nevedel, že stále môžem vyhrávať,“ priznal ostrovný borec.

Skúsenému víťazovi pritom stačilo pri jubilejnom 40. štarte na okruhu doklepnúť do birdie na poslednej jamke, aby so skóre -17 vyhral o ranu pred Jimom Furykom a Bernhardom Langerom. Ani jeden z nich eagle putt na osemnástke nepremenil. Clarke tak mohol po svojom poslednom putte začať oslavovať dlho očakávané víťazstvo. „No, po tom poslednom triumfe na The Open som bol týždeň opitý, tentoraz to také nebude,“ zaspomínal na svoj triumf spred deviatich rokov v Royal St. George’s.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv