Neprehliadnite

Roztrhnuté vrece s esami na PGA Tour, European Tour aj LET

 

Hneď trikrát sa oslavoval úder hole-in-one v prvom novembrovom týždni na najlepších golfových okruhoch sveta. Rovnomerne sa pritom rozdelila medzi PGA Tour, European Tour a Ladies European Tour (LET). Jedno eso dokonca padlo v noci!

Stalo se tak v Dubaji, kde sa hrala pod umelým osvetlením akcia Omega Dubai Moonlight Classic v rámci LET. Tento turnaj mala po dvoch kolách najlepšie rozohraný Caroline Hedwallová, ktorá pred deviatimi ukoristila svoj premiérový titul na LET u nás Táloch (Slovak Ladies Open 2011). Švédska profesionálka viedla v Dubaji aj vďaka svojmu esu, ktoré zaznamenala už v úvodnom kole.

Počula som, že som trafila vlajkovú žrď, a potom som si myslela, že to je vonku, pretože niečo biele spadlo vedľa žrde. Keď som ale prišla k jamke, tak bola loptička vo vnútri. Hneď som si uvedomila, že som vyhrala hodinky, čo je super,“ nezastierala severanka, ktorá sa tešila z novej Omegy, pričom na turnaji napokon obsadila delenú tretiu priečku.

Aj počas prvej rundy, ale na ívente Vivint Houston Open v rámci PGA Tour, poslal loptičku na jednu ranu do jamky Škót Martin Laird. Jeho ale eso k vydarenému kolu nenaštartovalo. Síce sa vďaka nemu v úvode dostal pod par, zahral však za 74 úderov (+2, T64). K zlepšeniu na turnaji s divákmi v Houstone však nedošlo ani v druhej runde a napokon neprešiel katom.

Už v druhom dejstve, ale tentoraz pre zmenu na mužskej akcii European Tour na Cypre, zaznamenal hole-in-one Francúz Joel Stalter. Ten sa vďaka nemu dostal do boja o kat, druhé kolo však v popoludňajších hodinách prerušili kvôli búrke. Ani Stalterovi však napokon eso na ihrisku v Aphrodite Hills Golf Clube na postup do finálových kôl nestačilo.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv