Neprehliadnite

PGA Tour: Pribudli ďalší nakazení hráči

 

Prvé dva novembrové týždne pribudli na zoznam nakazených hráčov koronavírusom Covid-19 na PGA Tour ďalší dvaja hráči.

V poradí šestnástym nakazeným golfistom na zámorskom okruhu sa stal Američan Harry Higgs, ktorý sa tak musel na poslednú chvíľu odhlásiť z turnaja Vivint Houston Open. Pozitívny nález mal prakticky v rovnakom čase aj Joaquín Niemann. Higgs je na okruhu druhú sezónu a zatiaľ skončil najlepšie dvakrát druhý (Bermuda Championship a Safeway Open).

Hoci som sklamaný z toho, že som sa musel v tomto týždni z turnaja odhlásiť, som rád za to, že som do Houstonu išiel sám autom a tiež som nikoho nestretol pri čakaní na predturnajové testy. Teším sa, až to bude bezpečné, že sa budem môcť vrátiť k turnajom,“ poznamenal Higgs.

Podstatne viac však vynútená absencia mrzí čilského golfistu. Niemann sa totiž tým pádom musel z preloženého US Masters v Auguste. „Je to samozrejme veľké sklamanie, ale urobím maximum pre to, aby som bol čo najskôr zdravý,“ krčila ramenami Juhoameričan a 42. hráč svetového rebríčka.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv