Neprehliadnite

Zozo Championship: K obhajobe titulu ďaleko, Woods je predposledný

 

Hviezdny Tiger Woods má ďaleko k obhajobe titulu na golfovom turnaji Zozo Championship. Slávny Američan sa v prvom kole trápil a so štyrmi ranami nad par je až na delenom 75. mieste. Na čele je v Sherwoode kolumbijský hráč Sebastian Muňoz so skóre -8.

Woods vlani oslavoval v Japonsku 82. titul na PGA Tour a vyrovnal tak rekord legendárneho Sama Sneada. V tejto sezóne sa ale turnaj presunul do kalifornského Thousand Oaks kvôli koronavírusu Covid-19 a problémom s cestovaním.

Zmena dejiska mala Woodsovi nahrávať, pretože na ihrisku v Sherwoode päťkrát vyhral a päťkrát skončil druhý. Ale tentoraz sa mu nedarilo. Dôvod na úsmev mal len po dvoch berdíkoch, inak bolo poznať, že v poslednej dobe príliš často nehráva. Rany nezvyčajne kazil, trikrát stratil na päťparoch, raz dokonca zapísal double bogey.

Divoké kolo vo štvrtok prežil aj Muňoz. Tiež mal double bogey a dve bogey, ale dvakrát zapísal aj eagle a k tomu osem berdíkov. „Toto rozhodne nebol bežný deň v mojej športovej kariére,“ smial sa líder. Na čele leaderboardu má náskok jednej rany pred Angličanom Tyrrellom Hattonom a Justinom Thomasom z USA.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv