Neprehliadnite

Women´s PGA Championship: Spilková po úvodnej runde v ôsmej desiatke

 

Česká golfistka Klára Spilková stráca po úvodnom dejstve na turnaji Women´s Championship na vedúce golfistky sedem rán a delí sa 73. miesto. 

Pražská rodáčka zahájila golfový major štyrmi údermi nad par. Turnaj v Newton Square neďaleko Philadelphie vedú po prvom dni domáca hráčka Brittany Lincicomeová a Kelly Tanová z Malajzie. Obe mali skóre -3.

Dvadsaťpäťročná Spilková na prvej deviatke zahrala dva berdíky, tri bogey a jedno double bogey, na druhé potom osem parov, z toho sedem v rade, a jedno bogey. S výsledkom štyri údery nad par sa delí o svoju pozíciu s pätnástimi ďalšími hráčkami.

Pred rokom Spilková odstúpila z major íventu KPMG Women’s PGA Championship po prvom kole kvôli zažívacím ťažkostiam. V poslednej dobe sa jej na okruhu LPGA nedarí prejsť katom, z posledných štyroch turnajov nepostúpila do finále ani jednou, pričom raz odstúpila s boľavým chrbtom.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv