Neprehliadnite

Drive On Championship: Spilková sa naďalej trápi, v Greensboro skončila po 2. kole

 

Profesionálna golfistka Klára Spilková neprešla štvrtýkrát za sebou na golfovom okruhu LPGA katom. Tentoraz česká hráčka neuspela v Greensboro a na turnaji Drive On Championship obsadila s piatimi ranami nad par delené 86. miesto.

Po polovici turnaj v zámorí vedie Američanka Ally McDonaldová s desiatimi ranami pod normou ihriska. Olympioničku Spilkovú pripravilo o postup nevydarené úvodné dejstvo,  ktoré zakončila so skóre +8. V druhom kole sa o zlepšila o priepastných jedenásť úderov, ale na kat, ktorý mal tentoraz hodnotu na úrovni paru, to nestačilo.

Od augustového trinásteho miesta na akcii európskej série Ladies Erupoean Tour v českom Berouně sa Spilkovej v zámorí nedarí. Z majoru ANA Inspiration odstúpila kvôli problémom s chrbtom v prvom kole a na ďalších štyroch turnajoch sa ani raz neprebojovala do finálových kôl. Na major ívente Women´s PGA Championship doplatila pražská rodáčka dokonca na pomalú hru.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv