Neprehliadnite

Balearic Championship: Tenista Nadal skončil medzi golfovými profíkmi šiesty

 

Elitný svetový tenista Rafael Nadal počas krátkeho odpočinku od svojho športu odohral veľmi vydarený golfový turnaj na rodnej Mallorke. V konkurencii 23 profesionálnych hráčov a 36 ďalších amatérov obsadil na baleárskom šampionáte delené šieste miesto.

Za víťazom zaostal 34-ročný španielsky tenista o desať úderov. Golf je pre Nadala druhou vášňou, hendikep má 0,3 a cez víkend dokázal konkurovať profesionálom. V prvom aj druhom kole zahral dva údery nad par, v treťom normu ihriska (72) prekročil o päť rán. So skóre plus 9 stratil desať rán na víťazného krajana Sebastiana Garcíu, ktorému vo svetovom rebríčku golfistov patrí 324. miesto.

Po golfovej prestávke čakajú na šampióna dvadsiatich tenisových grandslamov Nadala teraz opäť kurty. Po zisku už 13. trofeje na antukovom Roland Garros sa bude pripravovať na halový turnaj Masters vo francúzskej metropole – Paríži. Na ňom môže na budúci týždeň prípadným ziskom 36. titulu z podujatia Masters vyrovnať rekord srbského elitného tenistu Novaka Djokoviča.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv