Neprehliadnite

WGC-HSBC Champions: Čínsku akciu zo série WGC zrušili

 

Zatiaľ, čo turnaje PGA Tour, ktoré sa mali hrať v októbri v Kórejskej republike a Japonsku, sa nakoniec presunuli do USA, v prípade WGC-HSBC Champions tomu tak nebude. Tradiční čínsky turnaj sa tak tento rok kvôli pandémii koronavírusu Covid-19 vôbec neuskutoční.

Fakt, že sa tento kalendárny rok nebude hrať Old Tom Morris Cup v Číne, je známy od júla, keď čínska vláda rozhodla o tom, že v tejto sezóne už neumožní uskutočnenie žiadnej medzinárodnej športovej akcii na svojom rozsiahlom území.„Intenzívne sme spolupracovali so všetkými okruhmi, medzinárodnými organizátormi, Čínskou golfovou asociáciou a lokálnymi skupinami, aby sme našli riešenie pre organizovanie WGC-HSBC Champions,“ priznal viceprezident PGA Tour Ty Votaw, ktorý má na starosti medzinárodné akcie.

Jeho tím ale nakoniec neuspel a turnaj sa tento rok konať nebude. „S ohľadom na nariadenie čínskej vlády a logistické problémy sme spoločne dospeli k ťažkému rozhodnutiu akciu pre rok 2020 zrušiť.“  V podstate sa jedná o dvanásty zrušený turnaj na PGA Tour v tomto roku a prvý v novej sezóne 2020/2021, ktorá začala turnajom Safeway Open. V termíne od 29. októbra do 1. novembra sa však predsa len bude na zámorskom okruhu hrať, v jeho kalendári totiž zostala akcia Bermuda Championship.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv