Neprehliadnite

US Open: Koepka sa odhlásil z major turnaja

 

V posledných troch rokoch bol postrachom hráčov na US Open. V tejto bizarnej sezóne to ale najlepší svetoví golfisti budú mať na jednom z major íventov ľahšie. Brooks Koepka sa totiž z prestížnej akcie na budúci týždeň vo Winged Foot odhlásil.

Pre Koepku skončila nepodarená sezóna už pred mesiacom, keď neprešiel katom na podujatí Wyndham Championship, záverečnom turnaji základnej časti PGA Tour. V play-off FedEx Cupu si potom už nezahral. Mal síce právo štartovať na The Northern Trust, ale bol by to pre neho siedmy štart v rade a navyše spomínal fyzické problémy, ktoré však nemali mať nič spoločné s vlaňajšou operáciou ľavého kolena.

A tak sa rozhodol predčasne sezónu ukončiť s tým, že sa pokúsi uzdraviť a oddýchnuť pred ostrým štartom nového ročníka. Ten mal pre neho prísť na US Open, ale neplánovaná pauza ešte o pár týždňov pretiahne. „Žiaľ som sa rozhodol odhlásiť z US Open na budúci týždeň. Teším sa na to, až budem čoskoro opäť zdravý a schopný na sto percent súťažiť,“ napísal bývalý prvý hráč sveta v stredu na Twitteri.

Koepka za sebou nemá dobrou sezónu. Aj kvôli zdravotným problémom počas nej stihol odohrať len trinásť turnajov, keď len na dvoch z nich skončil v Top 25. Nemohol nájsť stratenú formu. „Viem, ak na to, ale nemôžem to dokázať. Nejde to po fyzickej stránke,“ priznal Koepka po Wyndhame, na ktorom pre neho predčasne skončila sezóna. Jeho problémy ale nemali byť spojené s operovaným kolenom.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv