Neprehliadnite

„Fanúšikovia? Až to bude bezpečné,“ tvrdí šéf PGA Tour

 

Pôvodne sa malo hrať bez fanúšikov len šesť týždňov, zatiaľ je však ich návrat na PGA Tour v nedohľadne. Obísť sa bez nich musel dokonca aj turnaj Tour Championship, ktorým vyvrcholila pandémiou koronavírusu Covid-19 výrazne ovplyvnená sezóna.

Išlo pritom už o štrnásty turnaj v rade, na ktorom si museli golfisti zvykať na ticho. Žiadne výbuchy eufórie po úchvatných ranách, ani žiadne niekedy nevhodné pokrikovanie. Skrátka žiadne emócie, žiadna človečina. A podľa všetkého to ešte nejaký ten čas potrvá.

„Vzhľadom k tomu, že povaha vírusu sa neustále mení a rôznymi spôsobmi naň reagujú aj rôzne komunity, je každá diskusia inou diskusiou,“ povedal Jay Monahan, komisár PGA Tour. Podľa neho tak môžu mať turnaje v najbližších mesiacoch odlišnú podobu: „Možno uvidíme koncom tohto roku a začiatkom toho budúceho trochu iné turnaje, ktoré sa budú vracať do normálu na rôznych úrovniach.“

Prirodzene, v hre sú nielen fanúšikovia, ale aj mediálne obľúbené Pro-Am turnaje. Tie dočasne zrušili spolu s reštartom série po koronavírusovej pauze. „Až budeme mať pocit, že je návrat fanúšikov bezpečný, tak sa budú môcť vrátiť,“ reagoval jasne Monahan.

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv