Neprehliadnite

CJ Cup: Z Ázie sa sťahujú súťažné turnaje do USA

 

Kvôli pokračujúcej pandémii koronavírusu Covid-19 sa tento rok neuskutoční tradičný ázijský swing PGA Tour. Dva z troch plánovaných turnajov už presunuli do Spojených štátov amerických, osud tretieho je stále vo hviezdach. Ale v Číne sa rozhodne hrať nebude.

Už minulý týždeň sa rozhodlo o tom, že hráči tento rok nevyrazia do Kórejskej republiky.  Tam sa mal v polovici októbra (15.-18.) na ostrove Čedžu hrať CJ Cup, ktorý však presunuli na ihrisko Shadow Creek Golf v Las Vegas. Namiesto ázijského swingu sa tak tento rok uskutoční krátky lasvegaský. O týždeň skôr sa je totiž na programe tiež v Las Vegas tradičný ívent Shriners Hospitals for Children Open na ihrisku TPC Summerlin.

„Aj keď sa naši hráči vždy tešia na návštevu Kórejśkej republiky, súčasné okolnosti nám poskytli novú možnosť priviesť akciu do Las Vegas,“ odkázal Ty Votaw, viceprezident PGA Tour, ktorý má na starosti medzinárodné akcie. Hneď nasledujúci týždeň sa mal hrať v Japonsku ZOZO Championship, ani ten sa ale na ázijskom kontinente tento rok neuskutoční. Podle pondelkových správ sa namiesto toho hráči vypravia do kalifornského Sherwood Country Clube v Thousand Oaks.

Vlaňajší premiérový ročník akcie vyhral Tiger Woods, ktorý tak vyrovnal historický rekord Sama Sneada v počte 82 víťazstiev na PGA Tour v kariére. Titul tak Tiger bude obhajovať namiesto v Japonsku v Kalifornii. „Po vlaňajšom úspešnom štarte budú naši hráči bez debaty sklamaní, že nemôžu odcestovať do Japonska a zahrať si tam ZOZO Championship. Už sa ale dívame k návratu v roku 2021,“ dodal Votaw.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv