Neprehliadnite

Woods už opäť víťazí, tentoraz ale junior Charlie

 

Hviezdny Tiger Woods môže byť pokojný. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že golfové jablko nepadlo ďaleko zo stromu. Jeho syn Charlie totiž úplne jednoznačne ovládol juniorský turnaj na Floride. Slávny otec si všetko vychutnával z pozície kedíka.

Už teraz je však jasné, že Charlie Woods nebude mať na ružiach ustlané. Odborníci aj laická verejnosť ho chtiac-nechtiac budú porovnávať s jeho legendárnym otcom, ktorý z golfu urobil rešpektovanú športovú disciplínu. Zatiaľ to však vyzerá, že junior sa rýchlo učí. Zdedil talent  a nechýba mu ani víťazná nátura.


Jedenásťročný chlapec cez víkendu absolútne dominoval na turnaji zo série US Kids Golf na ihrisku Hammock Creek, keď akciu na deväť jamiek ovládol so skóre 33 (-3). Ani raz pritom nechyboval a zahral tri birdie. Pred najbližším prenasledovateľom napokon triumfoval s náskokom piatich úderov.

Tiger Woods tak mohol byť opäť na svojho syna pyšný. Nedávno pritom hovoril o tom, že z neho má skutočne radosť, a to aj z golfového pohľadu. „Začína do toho prenikať. Začína chápať, ako hrať. Pokladá mi dobré otázky. … Je to veľká paráda, ísť s ním na ihrisko a len tam s ním tak byť,“ povedal Woods senior v rozhovore pre zámorský Golf Digest.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv