Neprehliadnite

Ropice Golf Trophy: Slovinská tínedžerka Pia Babnik vyučovala aj českých profíkov

 

Nádejná golfistka Pia Babnik sa nedávno blysla na Slovensku svojim učebnicovým golfom a teraz dávala lekcie aj českým profesionálom. Šestnásťročná Slovinka úradovala na turnaji Ropice Golf  Trophy, pričom v piatkovom finále doslova žiarila.

Talentovaná tínedžerka má po koronavírusovej pauze fantastickú formu, keď pred štartom v Ropici vyhrala šesť turnajov v rade. A u našich západných bratov teraz pridala siedmy titul! Po štvrtkovom prvom kole za 70 úderov síce strácala so skóre -2 na vedúceho Stanislava Matuša štyri rany, po piatkovej úvodnej deviatke už to ale neplatilo.

Babnik ju totiž zvládla absolútne senzačne vďaka siedmim berdíkom na jamkách 1, 2, 3, 4, 5, 8 a 9, pričom sa s 29 údermi dostala do čela priebežného poradia. Keď potom na druhej deviatke opäť ani jednou nezaváhala a zapísala ďalšie dva berdíky na dvanástke a štrnástke, bolo z toho fantastických 63 úderov (-9).

Slovinka Babnik s celkovým skóre -11 nechala za sebou na druhom mieste domáceho zástupcu Filipa Mrůzka o tri rany. Na tretej priečke skončil o ďalšiu ranu späť líder po prvom dejstve ďalší Čech Stanislav Matuš. Babnik si za svoje prvenstvo pripísala na konto 50.000 českých korún z celkovej dotácie 300.000 korún.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv