Neprehliadnite

PGA Championship: Haotong Li vedie v polovici major turnaja, Woods sa trápil

 

Čínsky golfista Haotong Li sa vďaka druhému bezchybnému kolu s kvintetom berdíkov dostal v polovici major turnaja PGA Championship do nečakaného vedenia. Celkovo má v San Franciscu skóre osem úderov pod par a náskok dvoch rán na šesticu súperov.

Medzi spomínaným poltuctom prenasledovateľov figuruje aj obhajca titulu Brooks Koepka, ktorého však trápia bolesti s bedrovým kĺbom. Tiger Woods si naopak pohoršil a je na 44. priečke. Ázijskému lídrovi sa tento rok zatiaľ príliš nedarí, ale na ihrisku TPC Harding Park predviedol v piatok istú hru.

„Dlho som ani nevedel, či tu budem hrať a teraz vediem,,“ reagoval Číňan, ktorý skončil pred troma rokmi tretí na majore The Open. Koepka živí šancu na tretí titul v rade na PGA Championship, a to napriek zdravotným ťažkostiam. Na ihrisku ho počas hry trikrát ošetrovali. „Zobudil som sa trochu stuhnutý, ale nie je potrebné sa ničoho báť. Ku koncu kola sa to uvoľnilo a bolo to už lepšie,“ vysvetlil.

Líder po úvodnom dni Jason Day prišiel o delené prvé miesto s Číňanom po double bogey na jamke číslo dvanásť. Austrálčan je tak v skupine, ktorá sa delí o druhú priečku. Na ňu sa dotiahol po výbornom kole za -6 Angličan Tommy Fleetwood. Pätnásťnásobný víťaz majorov Woods sa druhý deň trápil.

Woods sa nemohol v chladnejšom popoludní vyrovnať s grínmi, kde niekoľkokrát zaváhal. „Vypadali rýchlejšie než v skutočnosti boli,“ poznamenal slávny americký golfista. Zahral dva údery nad par, celkovo je v pare a na delenom 44. mieste. Katom do víkendových kôl neprešli napríklad Američania Rickie Fowler, Matt Kuchar, Švéd Henrik Stenson alebo Španiel Sergio García.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv