Neprehliadnite

PGA Championship: Day a Todd vedú po úvodnom dni na major turnaji

 

Austrálčan Jason Day a Američan Brendon Todd vedú po prvom dejstve s bilanciou päť úderov pod par golfový major PGA Championship.

Obhajca titulu Brooks Koepka je v San Franciscu s ďalšou osmičkou súperov o jediný úder späť. Na dohľad sa s dvomi ranami pod par drží Tiger Woods. Víťaz PGA Championship spred piatich sezón Day zapisoval v úvodnom kole prvého „pokoronavírusového“ majoru na ihrisku TPC Harding Park kvinteto berdíkov.

Todd síce dvakrát chyboval, ale k 65 ranám dospel potom, čo dal o dve birdie viac než Day. „Prišiel som sem povzbudený faktom, že som trikrát za sebou skončil na turnajoch v desiatke, čo človeku dodá pokoj a pohodu. Som spokojný,“ povedal Day. Todd sa na neho dotiahol vďaka birdie na poslednej jamke „Pomôže mi to do ďalšieho dňa,“ reagoval Američan.

Na delenom treťom mieste sú s Koepkom napríklad Angličan Justin Rose, Američania Xander Schauffele a Zach Johnson alebo Nemec Martin Kaymer. Woods hrá súťažný golf len po druhý raz od februára a mal trochu problémy s dlhými prvými ranami. Darilo sa mu ale na grínoch s novou dlhšou palicou na patovanie, ktorá napomáha jeho boľavému chrbátu.

 „Akýkoľvek výsledok v červených číslach je vzhľadom k počasiu dobrý. Myslím, že som odviedol slušnú prácu,“ poznamenal víťaz pätnástich majorov. Príliš sa nedarilo novému prvému hráčovi sveta Justinovi Thomasovi z USA. Víťaz predchádzajúceho turnaja v Memphise zahral dve double bogey a so skóre +1 je na delenom 68. mieste. O ranu lepšie je na tom severoírsky borec Rory McIlroy.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv