Neprehliadnite

Koepka predčasne ukončil sezónu, na US Open ale bude pripravený

 

Ešte nedávno sa zdalo, že nič nie je stratené a bývalý líder svetového rebríčka Brooks Koepka by mohol zachrániť nevydarenú sezónu. Lenže namiesto toho sa americký golfista s dlhými odpalmi rozhodol ročník predčasne ukončiť a chce sa sústrediť na sezónu novú.

Koepka sa po vlaňajšej operácii ľavého kolena herne aj výsledkovo trápil. Potom, ale z ničoho nič skončil začiatkom júla delený druhý na turnaji FedEx St. Jude Invitational. Navyše, o týždeň neskôr útočil na obhajobu titulu na PGA Championship, než vyhorel vo finálovom kole. A po ňom sa všetko vrátilo do starých koľají.

V praxi to znamená, že minulý týždeň neprešiel katom do finálových kôl na podujatí Wyndham Championship. Po poslednom turnaji základnej časti PGA Tour tak opäť hovoril o svojich fyzických problémoch. Podľa amerického „odpaľovača“ mu síce vrásky teraz nerobí ľavé koleno, avšak zdravotné ťažkosti sú dostatočne veľké na to, že Koepka dal prednosť oddychu a súťažnú sezónu predčasne odpískal.

Elitný golfista tak v tomto týždni nezasiahne do turnaja The Northern Trust na ihrisku TPC Boston, čo znamená jeho koniec v play-off. Nemá totiž ako si vylepšiť svoju aktuálne 97. priečku vo FedEx Cupe, do druhého z troch turnajov vyraďovacích bojov pritom postúpi len 70 najlepších. Koepka sa tak nezúčastní na siedmom turnaji v priebehu siedmich týždňov. Namiesto toho si chce zobrať mesiac na relax a ukáže sa potom fanúšikom na septembrovom US Open 2020 vo Winged Foot.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv