Neprehliadnite

FedEx Cup: Tiger Woods prezradil, kedy naskočí do play-off

 

Tento týždeň končí základná časť tohtoročnej sezóny PGA Tour, ktorá tak na budúci týždeň vstúpi do svojej trojdielnej vyraďovacej fázy. Turnaj Northern Trust na ihrisku TPC Boston nevynechá ani Tiger Woods, ktorý potvrdil svoju účasť na prvej akcii play-off FedEx Cupu.

Woods po pauze spôsobenej pandémiou koronavírusu Covid-19 nastúpil zatiaľ len na dva turnaje, keď skončil delený 37. na Memoriali a ešte o tri miesta horšie na PGA Championship, ktorý bol na programe minulý týždeň. Tigrov kedík Joe LaCava prezradil, že by jeho zamestnávateľ mal hrať viac turnajov, a ten si to zrejme zobral k srdcu. Fanúšikom sa tak ukáže už na budúci týždeň v Nortone, hoci by nemusel.

V poradí FedEx Cupu je totiž na 47. mieste a účasť na druhom turnaji play-off pre 70 najlepších má prakticky istú. Lenže na finále do Atlanty postúpi len Top 30 hráčov z rebríčka FedEx Cupu a Woods sa tak chce k tejto méte priblížiť. „Teším sa do Bostonu na Northern Trust a začiatok play-off FedEx Cupu,“ napísal Woods na sociálnej sieti v piatok, keď sa jeho meno definitívne objavilo v štartovnej listine ďalšieho turnaja PGA Tour.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv