Neprehliadnite

FedEx Cup: Mickelsona čaká namiesto play-off debut medzi veteránmi

 

Predčasný koniec na turnaji The Northern Trust znamená pre Phila Mickelsona súčasne aj koniec v tohtoročnom play-off FedEx Cupu. Už teraz je zrejmé, že Lefty neudrží 67. priečku a vypadne z Top 70, takže dostane stopku pre zvyšné turnaje. Namiesto toho sa na budúci týždeň predstaví medzi golfovými veteránmi!

Mickelson, ktorý v júni oslávil svoje 50. narodeniny a splnil tak vekovú podmienku pre štart na PGA Tour Champions, si tak odbije svoju premiéru na seniorskom okruhu na akcii Charles Schwab Series at Ozarks National. Hrať sa bude netradične od pondelka do stredy, v banku budú 3 milióny dolárov a Lefty bude v Missouri nielen hlavnou atrakciou, ale aj favoritom.

„Mal som pocit, keď som išiel do tohto turnaja, že som hral doma dobre. Tešil som sa na to a myslím, že som hral slušne,“ uviedol populárny Američan potom, čo s celkovým parom nedal kat o tri údery. Aj preto sa rozhodol pridať ďalší, neplánovaný, turnaj do svojho kalendára. „Chcem hrať. Skutočne teraz potrebujem hrať súťažný golf. A tu budem môcť odohrať tri súťažné kola,“ dodal zámorský golfista.

Mickelson, ktorý patrí k najslávnejším golfistom v histórii hrajúcich na ľavú stranu, si určite bude chcieť tiež vylepšiť náladu. Až do tohoto kalendárneho roku bol posledným profesionálnym hráčom, ktorý sa od zavedenia FedEx Cupu v roku 2007 dostal vždy minimálne do predposledného turnaja play-off respektíve vyraďovacej fázy.

Avšak teraz Leftyho pozoruhodná bilancia skončila. Na najprestížnejší golfový okruh PGA Tour sa vráti prvým turnajom v novej sezóne, ktorým bude za tri týždne podujatie Safeway Open. Pre Mickelsona to bude generálka na osudové US Open, ktoré sa bude hrať hneď nasledujúci týždeň. Mimochodom, US Open je jediný major, ktorý večne druhému Leftymu chýba do kompletnej zbierky. Tesne za víťazom sa ocitol už šesťkrát (1999, 2002, 2004, 2006, 2009 a 2013).

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv