Neprehliadnite

Do golfového portfólia spoločnosti TMR pribudla už aj Skalica

 

Ambiciózna spoločnosť TMR, ktorá prevádzkuje horské strediská v štyroch európskych krajinách, expanduje vo svete golfu. Po troch golfových rezortoch v Českej republike otvorila novú kapitolu aj na Slovensku. Jej prvým partnerom sa stal Golf Resort Skalica.

Golfový segment je najnovším prírastkom v portfóliu TMR. V nadväznosti na úspešnú prevádzku golfových areálov v Ostraviciach, na Kaskáde a v Olomouci pribudol do hľadáčika aj prvý slovenský golfový klub na Záhorí.  „Z našej strany ide o obchodnú spoluprácu, ktorá sa nám osvedčila už v prípade ihriska v Olomouci a do budúcnosti má veľký potenciál na úspešné fungovanie. Práve preto sme sa rozhodli v podobnom duchu nadviazať spoluprácu aj na Slovensku, vďaka čomu sa Golf Resort Skalica stal od 18. augusta 2020 našim ďalším partnerským rezortom,“ uviedol riaditeľ golfového segmentu v TMR Jan Kastner.

V praxi to znamená, že členovia spomínaných klubov budú môcť na tomto slovenskom golfovom ihrisku využívať plnohodnotne všetky obvyklé produkty a budú si môcť tiež dokúpiť členstvo ešte v tejto sezóne. „TMR chce zároveň využiť stále väčšiu popularitu golfu a potenciál golfových rezortov sprístupniť pre členov zákazníckeho programu GOPASS. Tí tak okrem, výhodnejšieho lyžovania alebo vstupov do akvaparkov budú môcť hrať v golfových rezortoch za atraktívne ceny,“ dodal Kastner.

Golf Resort Skalica sa nachádza v kráľovskom meste Skalica blízko hraníc s Českou republikou a okrem iného je známe výrobou trdelníkov. Golfové ihrisko je vybudované ako linksové a nesie rukopis architekta Hanse-Georga Erhardta. Rezort ponúka okrem hry na 18-jamkovém ihrisku aj možnosť tréningu na viac než 250 metrov dlhej cvičnej lúke aj s krytým odpaliskom., pričom k dispozícii je patovací grín a čipovacia area

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv