Neprehliadnite

Czech Ladies Open: Na turnaji LET v Berouně nebude chýbať ani Spilková

 

Budúci týždeň bude na turnaj Czech Ladies Open štartovať aj najväčšia česká hviezda Klára Spilková. Pražská rodáčka dostala pozvánku od promotéra akcie Luboša Koželuha a v Beroune bude patriť medzi papierové favoritky.

Spilková, ktorá je členkou najvyššej ženskej série LPGA Tour, má na konte jeden titul na Ladies European Tour, ktorý vybojovala rovnako ako Slovenka Zuzana Kamasová na turnaji Lalla Meryem Cup v Maroku. „Som rada, že si po dlhej dobe zahrajú na turnaji pred domácim publikom. Bude to môj prvý tohtoročný štart na Ladies European Tour, avšak v známom prostredí, na ktoré sa nesmierne teším. Ihrisko Beroun Golf Clubu nemám nachodené, ale nebude problém ho poznať pri cvičných kolách,“ citujú Spilkovú české médiá.

O účasť českej profesionálky s olympijskými skúsenosťami, ktorá nedávno vymenila svojho trénera, mali českí organizátori prirodzene enormný záujem. Nakoniec sa podarilo hráčku LPGA získať pre štart v inak nabitom augustovom kalendári, keď bude mať Spilková za sebou šnúru štyroch turnajov.

„Teší ma, že sa Klára rozhodla na turnaji štartovať, že sme sa dohodli. O turnaj vedela niekedy od apríla a samozrejme záležalo na tom, ako sa obmedzená golfová sezóna bude z hľadiska organizovania turnaja vyvíjať. Turnaj bude mať v štartovnom poli vďaka Kláre Spilkovej meno, na ktoré diváci najviac reagujú,“ teší promotéra Koželuha.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv