Neprehliadnite

British Open: V polovici major turnaja vedie Holmqvistová, Spilková neprešla katom

 

V polovici major turnaja British Open tróni na čele poradia švédska golfistka Dani Holmqvistová. Česká hráčka Klára Spilková mala v Škótsku po dvoch dejstvách skóre +11 a z delenej 91. pozície strácala dva údery na hranicu katu.

Dvadsaťpäťročnej pražskej rodáčke sa v piatok viedlo horšie než vo štvrtok, keď sa delila o 51. miesto s bilanciou +4. V druhom kole turnaja s dotáciou 4,5 milióna amerických dolárov však zaznamenala osem bogey a skórovala len vďaka berdíku až na sedemnástej jamke. Prepadla sa preto o štyri desiatky miest a víkendové kolá British Open sa odohrajú bez nej.

Po dvoch rundách je jedinou golfistkou, ktorá sa dostala pod normu ihriska, 32-ročná severanka Holmqvistová. Tá druhý deň o jednu ranu vylepšila svoj štvrtkový výsledok a vedie s náskokom jednej rany pred Američankou Austin Ernstovou a Nemkou Sophiou Popovovou, ktoré idú v pare.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv